5 Aralık 2008 Cuma

SAADET'den CHP'ye GÜZEL AÇILIM,SIRA AKP'de.....


Yerel seçimler yaklaştıkça daha çok polemikler ortaya çıkacağa benziyor,çarşaftan sonra başı açıklar sanırım kısa zamanda plajta bikinilere de rozet takılır bellimi olur.bekliyoruz.Daha önceki polemik yazılarımızda da belirtmiştik bu konuyu daha su taşıyacağa benziyor bu değirmen.bekleyelim görelim.bakalım plajdaki bikinilere kim takacak en iyi rozeti........ iyi eğlenceler



Saadet'den CHP'ye 'başı açık' destek!
Diğer SİYASET haberlerini okumak için
tıklayınız...

CHP dün Sultanbeyli’de imam aday açıklayıp başörtülülere rozet takarken Saadet Partisi de yeni ilçe Sultangazi’de başı açıklara rozet taktı. İşte o kareler:


Ersin Çelik'in haberiYerel seçimler öncesi siyasi partiler hemen her her gün farklı bir ilçede yeni katılım törenleri düzenlerken, Saadet Partisi ve CHP dün adeta birbirlerine nazire yaptı.
Çarşaf açılımı ile siyasete renk katan CHP, İstanbul’un muhafazakâr kimlikli ilçesi Sultanbeyli’den Sultanahmet Camii eski imamı Osman Nuri Bedir’i belediye başkanı olarak açıklarken aynı saatlerde Saadet Partisi’nin de Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde aralarında başı açıkların da bulunduğu vatandaşların partiye katılım töreni vardı. Sultangazi Saadet Partisi İlçe Teşkilatı’nın Hamza Yerlikaya Spor Salonu'nda düzenlediği katılım törenine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, aralarında çok sayıda başı açık yeni üyeye partisinin rozetini taktı. Seçimler öncesi partilerin açılımlarına da değinen Kurtulmuş, DTP’nin Kürt, CHP’nin çarşaf kartı ileri sürdüğünü kaydederek, “Ama oyun bitti. Hepinizin kartlarınızı toplayın. Saadet Partisi yeniden geliyor” diye konuştu. Konuşmasında dünyanın büyük bir kaosa sürüklendiğini dile getiren Saadet lideri Kurtulmuş, küresel mali ve mortgage krizlerinin yanı sıra gıda ve enerji sorunlarının da dünyanın yaşayacağı yeni krizler olduğunu söyledi.Dünyada sadece küresel mali krizin olmadığını, tüm dünyayı kapsayan uygarlık ve medeniyet krizi yaşandığını ifade eden Kurtulmuş, bankacılık sektörünün iyileştirme adı altında yabancılaştırıldığını belirtti. "Bugün bankacılık sektörünün yüzde 54'ü yabancıların eline geçmiştir. Başbakan kriz nedeniyle bankacılara fırça atıyor. Halkbankası'na, Vakıfbank'a, Ziraat'a fırça atarsınız da, hadi HSBC'ye, Citybank'a, Deutschebank'a fırça at" diyen Numan Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan’ın IMF konusunda ‘Ümüğümüz sıktırmayız’ deyip ardından ABD’de ‘Biz sizden para istemeye geldik’ demesini eleştirdi.

Hiç yorum yok: